Jasmina najzad dobila ono što je želela: Daj da ljubi čika piku (video)

Izvor: 011vodič.com, 22.Okt.2015, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasmina najzad dobila ono što je želela: Daj da ljubi čika piku (video)

Kristijan i Jasmina imaju veoma čudan odnos, a ovih dana je dobio potpuno novu dimenziju.
Golubović je od ranog jutra spopadao Medenicu, a u jednom momentu nije mogao da se suzdrži. Baš u tom trenutku, Jasmina je izašla iz kupatila i na sebi je imala samo peškir.
“Srećna ti Nova godina unapred! Ljubi čika piku, joj, srce moje”, vikao je Kristijan, dok je grlio Jasminu obučenu u crvenu majicu nalik Deda Mrazičinoj.
“Daj da ti vidim guzove, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << molim te”, bio je direktan Golubović kada su se on i Medenica našli sami u prostoriji.
“Daj da ti vidim guzove, molim te… Deda Mrazice moja, pa tebe čekam godinama… Srce moje od papira, kad te vidim nemam mira”, govorio je Kristijan dok se Jasmina kikotala.
Pogledajte video:
Farma 6/Kristijan Ljubi Cika Piku/2015/10/19 by zadkostellbokizadko


#svet
The post Jasmina najzad dobila ono što je želela: Daj da ljubi čika piku (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.