Boris Tadić obećao ostavku na mesto predsednika stranke ako 2017. ne pobedi na predsedničkim izborima

Izvor: Njuz.net, 12.Sep.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić obećao ostavku na mesto predsednika stranke ako 2017. ne pobedi na predsedničkim izborima

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Tadić izjavio da će u slučaju neuspeha 2017. njegova ostavka biti najmanji problem

BEOGRAD, 12. septembar 2012, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić obećao je da će sigurno dati ostavku na mesto predsednika stranke ako 2017. godine ne odnese pobedu na izborima za predsednika Srbije.

Tadić je, kako saznaje Njuz iz izvora bliskih DS-u, svestan da ponovan gubitak predsedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << izbora ne bi mogao da opravda belim listićima i “lomljenjem nogu” od strane medija, pa je rešio da alternativa bude povlačenje iz stranke.
- Iako svi osim Dragana Đilasa, Gorana Vesića, Vuka Jeremića, novosadskog i beogradskog odbora stranke žele da Tadić i posle 2017. vodi stranku, on je odlučio da se povuče jer je procenio da nije u redu da po svaku cenu ostaje na čelu stranke. Tadić je odlučio da sada ne posluša one koji mu govore da se povuče, ali će se 2017. povući sam i niko neće morati protiv njega da vodi medijske i stranačke kampanje – kaže izbor Njuza.
Prema njegovim rečima, Tadiću će još pet godina na čelu stranke biti sasvim dovoljno da stranku reformiše i od nje ponovo napravi pravu nacionalnu instituciju.
- On na toj poziciji ostaje zbog stranke, stranačkih kolega i Srbije, nikako zbog sebe. Zato je toliko i odlučan u nameri da sada ne prepusti stranku Draganu Đilasu jer je suviše rano za njegov odlazak. Ukoliko 2017. godine ne postane predsednik, odlazak će biti najmanji problem – zaključuje izvor bliza Tadiću.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.