Izvor: Njuz.net, 31.Mar.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović izjavio da podjednako voli sve svoje plate

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNOVI SAD, 31. mart 2016, (Njuz) – Prvi čovek „Srbijagasa“ Dušan Bajatović izjavio je danas da su mu sve plate podjednako drage i da je nepristojno tražiti od njega da se izjasni koju od njih najviše voli.
Bajatović, koji je i visoki funkcioner SPS-a, prima ukupno pet plata i tvrdi da svakoj poklanja istu količinu pažnje i ljubavi.
– Prema platama se odnosim kao prema svojoj deci i zato me nemojte pitati da li mi je neka od njih najmilija. Svaka od njih je drugačija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << posebna na svoj način, ali sve su moje i najmanje što mogu da učinim je da im pružim bezrezervnu ljubav – objašnjava Bajatović – Još kao mladić sam maštao o tome da se jednog dana ostvarim kao funkcioner i imam dosta plata i mogu reći da mi se taj san u potpunosti ostvario – ponosno ističe on.
Bajatović tvrdi da život sa ovolikim brojem zarada ponekad zahteva dosta odricanja, ali da uz dobru organizaciju i trud uspeva sve da stigne.
– Ponekad ume da bude zaista iscrpljujuće, ali kad nešto toliko jako i iskreno volite ništa vam ne pada teško. Ni odlasci u banku, ni višesatno brojanje novca i njegovo slaganje u brojne sefove po stanu. Koliko god neki trenuci bili teški, čim ih vidim na jednom mestu, poređane onako jedna drugoj do uveta preplave me emocije pa zaboravim na sve napore i radost mi obuzme srce – sa puno nežnosti u glasu priznaje ovaj funkcioner.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.