Revija modnih brendova u subotu u Promenadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija modnih brendova u subotu u Promenadi

U subotu, od 19 časova, neka od najpoznatijih lica iz sveta mode, filma i muzike prisustvovaće prvoj Reviji modnih brendova u Promenadi a u okviru Serbia Fashion week-a. Ulaz je besplatan za sve posetioce. 

Pored koncerta Aleksandre Radović, naše poznate pop pevačice, koja će tokom nastupa izvesti neke od najpoznatijih numera iz svoje bogate diskografije, ovom događaju će takođe prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike .

Tokom tri bloka revija, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova. Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, oficijelni član federacije Visoke mode Francuske. Pored svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor Sajma mode u Parizu, Sajma mode u Berlinu, predavač na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lena Kovačević i Zorannah specijalne gosće na reviji Suzane Perić

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Okt.2019

Posle velikog uspeha u Milanu, gde je osvojila nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera za kolekciju La Perla Bianca koja je predstavljena na platformi Mad Mood u okviru Milano Fashion Week-a, modna dizajnerka će pobedničku kolekciju predstaviti i srpskoj publici na reviji na Serbia Fashion...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.