PKS: Info dan o Akcionom planu za zajedničko tržište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 07:41

PKS: Info dan o Akcionom planu za zajedničko tržište

Privredna komora Srbije (PKS), kao jedna od šest privrednih komora u okviru Komorskog investicionog foruma zapadnog Balkana (KIF ZB6), danas organizuje info dan "Zapadni Balkan i Srbija: implementacija Akcionog plana za Zajedničko regionalno tržište - koristi i izazovi", saopšteno je iz PKS.

Na ovom onlajn događaju biće predstavljene koristi od primene plana i pokrenuta diskusija o izazovima kako bi se podstaklo zajedničko pronalaženje rešenja u interesu poslovne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zapadnog Balkana, njenih građana, kao i EU.

Kako najavljuju iz PKS, u diskusiji će učestvovati predstavnici kompanija članica Poslovnog saveta KIF ZB6 i predstavnici organizacija i tela uključenih u implementaciju Akcionog plana.

Akcioni plan za zajedničko regionalno tržište za period 2021-2024 je nastavak aktivnosti na unapređenju ekonomske saradnje u regionu na njegovom putu ka punopravnom članstvu u EU.

On se nadovezuje na postignuća "Višegodišnjeg akcionog plana za regionalni ekonomski prostor" usvojenog na samitu u Trstu 2017. godine, navode iz PKS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.