Šešelj: Ne podnosim OSTAVKU, niko u SRS mi to nije tražio

Izvor: Blic, 06.Apr.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Ne podnosim OSTAVKU, niko u SRS mi to nije tražio

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj koji je na predsedničkim izborima u nedelju osvojio svega 4,49 odsto glasova, poručio je danas da neće podneti ostavku zbog tako loših rezultata.

- Ne podnosim ostavku, niko u SRS mi to nije tražio - kazao je Šešelj na konferenciji za novinare u SRS, a što je i prva njegova reakcija na rezultate predsedničkih izbora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Naime, Šešelj se nije obratio javnosti od trenutka kada je glasao, u nedelju ujutro.

On je istakao da neće čestitati pobedu Aleksandru Vučiću, jer na ovim izborima nisu bili obezbeđeni ravnopravni izbori.

Šešelj je rekao i da su lošem izbornom rezultatu, odnosno činjenici da sa Vučićem nije ušao u drugi krug, to što je Vučić "noć pred izbore na televiziju doveo mamu i tatu".

Dodao je da je on siroče i da njega nije imao ko da brani.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Ne povlačim se, podržavam proteste

Izvor: Mondo, 06.Apr.2017

Posle debakla na predsedničkim izborima osnivač i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj saopštio je danas da se ne povlači iz partije...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Kada je ušao u punu salu začuo se aplauz prisutnih radikala..."Srpska radikalna stranka nije zadovoljna izbornim rezultatom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.