Zapadni mediji pripremaju napad na Putina

Izvor: B92, 28.Mar.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zapadni mediji pripremaju napad na Putina"

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov tvrdi da mediji u Nemačkoj, SAD, Britaniji, Francuskoj, Švajcarskoj i Rusiji spremaju medijski napad na Vladimira Putina.

"Još jedna medijska kampanja zamaskirana kao primer objektivnosti sprema se narednih dana. Primili smo neka slatkorečivo formuliasana pitanja koja izgledaju kao upitnik od organizacije koja sebe naziva Međurodnim konzorcijom za istraživačko novinarstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Veruje se da je u pitanju jasno orkestrirana kampanja", kazao je danas Peskov.

On je dodao da se u organizaciji koju je pomenuo možda ne nalaze samo novinari, već i predstavnici specijalnih službi i organizacija.

TASS prenosi da je Peskov naveo da Kremlj ne isključuje mogućnost tužbe protiv javnih medija u slučaju objavljivanja lažnih informacija koje diskredituju Putina.

"Naravno, u slučaju bilo kakvih izvrtanja istine, bilo kakvih laži i neosnovanih optužbi koje se tiču predsednika države lično, mi imamo spreman ceo arsenal pravnih sredstava, kako nacionalnih tako i međunarodnih, kojima ćemo zaštiti predsednikovu čast i dostojanstvo", rekao je Peskov.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.