Vreme prolazi, a Putin je sve mlađi i mlađi

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme prolazi, a Putin je sve mlađi i mlađi

Ruski predsednik Vladimir Putin juče je nepuna četiri sata odgovarao na pitanja svojih sugrađana, u okviru svog godišnjeg obraćanja naciji. Pored političkih tema koje su bile u prvom planu, nemoguće je bilo ne primetiti Putinov svež, mladalački izgled.

Predsednik izgleda mlađe nego ikada do sad, a kako godine prolaze, njegovo lice izgleda sve zategnutije, pa su odmah krenule spekulacije o tome da se Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podvrgao estetskoj korekciji.

Serija fotografija iz prethodnih 15 godina ide u prilog gore navedenoj tvrdnji, s obzirom da Vladimir Putin izgleda sve bolje.

Putinova kosa ne sedi, čak je i plavlja nego ranije. Mediji se utrkuju u nagađanjima o Putinovoj mladolikosti, pa ga nazivaju i "ruskim Bendžaminom Batonom".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Godine prolaze, Putin sve mlađi

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Apr.2015, 15:39

Uprkos vremenu, lice ruskog predsjednika Vladimira Putina danas izgleda mlađe nego prije tri godine. Ruski predsjednik Vladimir Putin je u četvrtak gotovo četiri sata odgovarao na pitanja svojih sugrađana, u okviru svog godišnjeg obraćanja ruskoj naciji. Pored političkih tema o kojima je bilo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.