Putin: Što prije početi serijsku proizvodnju oružja

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Što prije početi serijsku proizvodnju oružja

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je, na sjednici za razvoj oružanih snaga zemlje, da se što prije završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazanih na paradi.

"Potrebno je što prije završiti sva testiranja i preći na serijsku proizvodnju", rekao je Putin.

Ruski predsjednik je posebno skrenuo pažnju na jačanje kopnenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << snaga i modernizaciju postojećeg oružja u vojsci, prenosi agencija "Sputnjik".

Putin je podsjetio da je dio ove vojne tehnike prvi put pokazan na paradi u čast 70 godina od pobjede u Drugom svjetskom ratu.

"Taktičko-tehnološke karakteristike ove opreme prilično prevazilaze inostrane pandane i u cijelosti zaslužuju visoku ocjenu vojnih specijalista", rekao je Putin.

Predsjednik Rusije je naglasio da je, paralelno sa razvijanjem novih tipova naoružanja, potrebno iskoristiti i sve mogućnosti postojećeg naoružanja.

"NJihov potencijal nije iskorišćen i potrebno je razmisliti o modernizaciji", rekao je Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putin svojima: Ubrzajte proizvodnju oružja!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je, na sednici za razvoj oružanih snaga zemlje, da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazanih na paradi...- Potrebno je što pre završiti sva testiranja i preći na serijsku proizvodnju - rekao je Putin, koji je posebno skrenuo pažnju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.