Putin svojima: Ubrzajte proizvodnju oružja!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin svojima: Ubrzajte proizvodnju oružja!

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je, na sednici za razvoj oružanih snaga zemlje, da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazanih na paradi.

- Potrebno je što pre završiti sva testiranja i preći na serijsku proizvodnju - rekao je Putin, koji je posebno skrenuo pažnju na jačanje kopnenih snaga i modernizaciju postojećeg oružja u vojsci, prenosi agencija "Sputnjik".

Putin je podsetio da je deo ove vojne tehnike prvi put pokazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na paradi u čast 70 godina od pobede u Drugom svetskom ratu.

- Taktičko-tehnološke karakteristike ove opreme prilično prevazilaze inostrane pandane i u celosti zaslužuju visoku ocenu vojnih specijalista - rekao je Putin.

Predsednik Rusije je naglasio da je, paralelno sa razvijanjem novih tipova naoružanja, potrebno iskoristiti i sve mogućnosti postojećeg naoružanja.

- Nihov potencijal nije iskorišćen i potrebno je razmisliti o modernizaciji - rekao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Videli smo oružje, sad ga pravite"

Izvor: B92, 13.Maj.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazane na paradi...Kako piše Sputnjik, taj zadatak Putin je postavio na sednici za razvoj oružanih snaga zemlje...Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je da se što pre završe sva testiranja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.