Peskov: Rusija će nastaviti da pruža podršku Venecueli

Izvor: Vostok.rs, 08.Dec.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Rusija će nastaviti da pruža podršku Venecueli

Rusija će nastaviti da pruža podršku Venecueli, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, iako nije precizirao o kakvoj podršci je reč.
O toj temi su razgovarali predsednici Rusije i Venecuele Vladimir Putin i Nikolas Maduro 5. decembra u Moskvi. „Lideri su razgovarali o čitavom nizu pitanju kada je reč o bilateralnoj saradnji. Bez svake sumnje, Rusija će nastaviti da pruža podršku Venecueli“, rekao je portparol ruskog predsednika. Upitan o kakvoj vrsti pomoći je reč i da li se radi o finansijskom aspektu, Peskov je rekao da „ne može ništa više da doda na tu temu“. Prethodno je Maduro, tokom boravka u Moskvi, rekao da su se Rusija i Venecuela dogovorile o investicijama u venecuelansku naftnu industriju u vrednosti od preko pet milijardi dolara i isporukama 600.000 tona pšenice.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

Izvor: RTS, 08.Dec.2018

Svet je u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. . "Svet...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.