Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

Izvor: RTS, 08.Dec.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

Svet je u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.
"Svet je u celini u stanju transformacije: veoma moćne transformacije koja se dinamično razvija. Ako se na vreme ne usredsredimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ako na vreme ne shvatimo šta treba da radimo i kako možemo zauvek da ostanemo u zaostatku", rekao je Putin nastupajući na Kongresu partije "Jedinstvena Rusija" u Moskvi.

Prema njegovim rečima, bez jasnog razumevanja šta i kako treba raditi, ne treba ni dolaziti na vlast, jer je neophodan program delovanja.
On je naveo da je formiranje najviših institucija vlasti u Rusiji važan zadatak, nezavisno od prezimena. A iza svakog prezimena, istakao je Putin, treba da stoji konkretan program delovanja, preneo je Sputnjik.
"To se tiče i predsedničkog nivoa, i nivoa vlade, i regionalnog nivoa, svih", rekao je Putin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Svet se brzo menja, plašim se da će Rusija ostati ZAUVEK U ZAOSTATKU

Izvor: Blic, 08.Dec.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku.

Nastavak na Blic...

Putin: Svet se nalazi u stanju snažne transformacije

Izvor: Vostok.rs, 08.Dec.2018

Predsednik Vladimir Putin je rekao da se svet nalazi u stanju snažne, dinamične i razvijene transformacije, te da ako ne shvatimo na vreme šta treba učiniti i kako, da možemo zauvek zaostati. "Svet u celini je u stanju transformacije, vrlo moćne, dinamički razvijene transformacije. Ako ne nađemo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.