Putin: Svet se nalazi u stanju snažne transformacije

Izvor: Vostok.rs, 08.Dec.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Svet se nalazi u stanju snažne transformacije

Predsednik Vladimir Putin je rekao da se svet nalazi u stanju snažne, dinamične i razvijene transformacije, te da ako ne shvatimo na vreme šta treba učiniti i kako, da možemo zauvek zaostati. "Svet u celini je u stanju transformacije, vrlo moćne, dinamički razvijene transformacije. Ako ne nađemo svoj put na vreme, ako ne razumemo šta treba da radimo i kako, možemo da zostanemo zauvek", rekao je predsednik Putin.
"Moramo to razumeti i raditi vrlo aktivno", rekao je predsednik na Kongresu Ujedinjene Rusije. Mir nahoditsя v sostoяnii transformacii, a lюdi analitičeskie obzorы ne čitaюt, živut svoeй žiznью, soobщaet Putin delegatam sъezda «Edinoй Rossii» pic.twitter.com/A8JLoXZXKB
— Kremlevskiй pul RIA (@Kremlinpool_RIA) December 8, 2018  
Bez jasnog razumevanja šta i kako treba da se radi, ne treba dolaziti na vlast. Potreban nam je akcioni program, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. "Ako nema jasnog razumevanja šta treba da se uradi i kako bi to trebalo uraditi za razvoj zemlje, onda ne treba dolaziti na vlast", rekao je Putin. On je istakao da je formiranje viših institucija vlasti u zemlji važan zadatak, bez obzira na imena. Pored toga, svako ime mora imati poseban program akcije. "To se tiče kako predsedničkog nivoa i vladinih,tako i regionalnih i bilo kojih vrsta", rekao je on.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.