POZIRALI ZAJEDNO: Neformalni razgovor Putina i Porošenka

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIRALI ZAJEDNO: Neformalni razgovor Putina i Porošenka

Ruski predsednik Vladimir Putin se danas na marginama proslave Dana D u Normandiji neformalno susreo sa novim ukrajinskim predsednikom Petrom Porošenkom, javljaju francuski mediji.


To je prvi susret dvojice lidera otkad je Porošenko na izborima 25. maja izabran za novog predsednika Ukrajine, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prenela je agencija AP.

Kratak susret Putina i Porošenka se dogodio nakon što su svetski lideri, okupljeni na proslavi savezničkog iskrcavanja u Normandiji, pozirali za zajedničku fotografiju.

Nakon fotografisanja, većina lidera je otišla na ručak u obližnju zgradu, ali su Putin, Porošenko i nemačka kancelarka Angela Merkel ostali ispred da porazgovaraju u troje.

Novinari koji su se nalazili u blizini nisu mogli da čuju razgovor, koji je trajao oko jednog minuta.

Zasad nema planova za duži, zvanični susret između predsednika Rusije i Ukrajine.
 
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neformalni susret Putina i Porošenka u Normandiji

Izvor: Blic, 06.Jun.2014

Ruski predsednik Vladimir Putin se danas na marginama proslave Dana D u Normandiji neformalno susreo sa novim ukrajinskim predsednikom Petrom Porošenkom, javljaju francuski mediji...To je prvi susret dvojice lidera otkad je Porošenko na izborima 25. maja izabran za novog predsednika Ukrajine, prenela...

Nastavak na Blic...

Obama i Putin pričali 15-ak minuta

Izvor: B92, 06.Jun.2014

Pariz -- Američki predsednik Barak Obama i njegov ruski kolega Vladimir Putin su danas kratko razgovarali na proslavi Dana D, saopštila je Olandova kancelarija...Jedan neimenovani zvaničnik Bele kuće je potvrdio da se taj "nezvanični sastanak" održao, dodajući da je on trajao deset do 15 minuta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.