„Noćni vukovi“ iz Crne Gore poklonili skulpturu Njegoša Putinu

Izvor: Vostok.rs, 15.Okt.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Noćni vukovi“ iz Crne Gore poklonili skulpturu Njegoša Putinu

Članovi moto-kluba „Noćni vukovi“ iz Crne Gore u Rusiju su doneli drvenu skulpturu pesnika i vladara Petra Drugog Petrovića Njegoša, koju su građani poklonili predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

„Gospodine predsedniče, primite ovaj poklon u ime bratskih naroda Srbije i Crne Gore: skulpturu našeg vladike i velikog srpskog pesnika Petra Drugog Petrovića Njegoša, u znak velikog uvažavanja prema vašoj poziciji i velikim delima. a takođe i kao priznanje naših slovenskih naroda Rusiji i celom ruskom narodu za vašu odlučnu hrabrost, miroljubivost i ljubav prema slobodi“, navedeno je u tekstu.

U saopštenju se takođe navodi da narodi Srbije i Crne Gore „vole Rusiju, dive se njenoj snazi i da se, i pored političkog oportunizma, trude da čuvaju i održe bratske veze.“

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.