Gardijan o Donaldu Trampu: Približavanje SAD i Rusije vredan cilj

Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gardijan o Donaldu Trampu: Približavanje SAD i Rusije vredan cilj

- Rusija bi trebalo da je najveći neprijatelj Amerike, predstavljena je kao agresivna i nedemokratska, ali pojavio se iznenada predsednik SAD koji je, po svemu sudeći, blizak sa Rusijom, piše Gardijan.

Nakon što je svaki Amerikanac pola veka bio usmeravan da kažnjava i ponižava Rusiju i njene lidere, sada Vladimira Putina, pojavio se Tramp, navodi se u autorskom tekstu novinara Gardijana Sajmon Dženkins.

Novi američki predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Donald Tramp kaže da mu se sviđa Putin i da želi da se slaže dobro s njim.

Ove novosti možemo da pozdravimo svi mi koji smo smatrali da je pristup Rusiji nakon 90-ih godina prošlog veka bio kontraproduktivan i provokativan, navodi Dženkins.

S obzirom na svu nestabilnost u svetu, približavanje Amerike i Rusije je zaista vredan cilj. Kapacitet tog približavanja da smanji tenzije, siromaštvo, spase živote i iskoristi resurse je ogroman, navodi autor.

I bivši američki predsednik Barak Obama je takođe želeo resetovanje odnosa SAD i Rusije, ali u tome nije uspeo. "Hoće li Tramp uspeti?", pita se Dženkins.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Pola veka SAD htele da KAZNE I PONIZE Rusiju, Tramp to menja"

Izvor: Blic, 05.Mar.2017

Rusija bi trebalo da je najveći neprijatelj Amerike, predstavljena je kao agresivna i nedemokratska, ali pojavio se iznenada predsednik SAD koji je, po svemu sudeći, blizak sa Rusijom, piše "Gardijan"...Za uspostavljanje prijateljskih odnosa sa Rusijom predsedniku SAD mogu oprostiti mnoge greške,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.