Panonska mornarica spremna za Putina (FOTO)

Izvor: 025info.rs, 09.Okt.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panonska mornarica spremna za Putina (FOTO)

Pripadnici Rečne flotile iz Novog Sada uvežbavali su danas na Dunavu, na potezu od Ribarca do Žeželjevog mosta svečani defile koji će sa svojim plovnim objektima prikazati 16. oktobra na vojnoj paradi povodom dana oslobođenja Beograda, na kojoj će prisustvovati i predsednik Rusije Vladimir Putin.

U vežbi je učestvovalo osam brodova - rečni minolovci, patrolni brodovi i desantni jurišni camci, a flotila >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << će na vojnoj paradi učestvovati sa 14 brodova i 198 vojnika.

Tradicionalni rubni pozdrav uvežbavan je tako da nakon sirene vojnici spuste kapu, a potom nakon zvižduka podignu ruku i viknu tri puta glasno "ura".

Izvor: Blic

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.