VULIN O SASLUŠANJU KOKEZE: Imamo TRI ZAKLJUČKA i značajne sumnje u istinitost njegovih odgovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:02

VULIN O SASLUŠANJU KOKEZE: "Imamo TRI ZAKLJUČKA i značajne sumnje u istinitost njegovih odgovora"

U večerašnjoj emisiji Hit tvit na Tv Pink gosti je i ministar policije Aleksandar Vulin.

- Razgovarano je sa Kokezom na razne teme, imamo tri zaključka: imamo značajne sumnje u istinitost njegovih odgovora, odbio je poligraf, što je zanimljivo. Neobično je da predsednik Višeg sudanagovara Kokezu da ne sarađuje sa policijom. Bilo mu je ponuđeno da se izjasni da li hoće ili neće da odgovori na svako pojedinčano pitanje, i to je odbio, kaže Vulin.

- Gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefanović predsednik Višeg suda je drag gost u mnogim ambasadama, i to je sumnjivo. Ima više slojeva, a činjenica je da mi već drugi put imamo odbijanje poligrafa. I Dijana Hrkalović je odbila, ne znam koji su njeni motivi.

- To što je preživela porodica predsednika Vučića ne znam da li je neko preživeo u Srbiji, od sistema koji bi morao da ih štiti. To je za knjigu. U pitanju je brutalna zloupotreba sistema, a mi smo to dokazima učinili nespornim, bilo je praćenja i prisluškivanja. Siguran sam da šta god bude bilo ovo se više nikada ne sme desiti nikome.  Želim da čujem kad je Danilo Vučić prekršio zakon, a može da s eslika bilo s kim.

Vulin je rekao da nema zaštićenih, već da samo zakon treba da vlada.

- Kada je Danilo Vučić prekršio zakon. Kada je učinio prekršaj. Ostavite ga na miru. Šta je on loše uradio. Kao što vidite čitavu naciju uzbudi to da li se on slikao ili nije sa nekim ko je dobar ili loš. Danilo je dobar čovek, dobar Srbin i voli svoju zemlju", rekao je Vulin.

- U obaveštajnom radu dobijate razne iformacije, vi morate da proberete. Vučić svojoj bezbednosti ne pridaje značaj, i moram i na ovaj način moram da ga upozorim, on umanjuje stepen opasnosti po sebe, kaže Vulin.

- Borba protiv mafije mora da se vodi do kraja, svi koji su povezani sa kriminalnom grupom moraju da odgovaraju. Uvek je postojalo među navijačima kriminalnih grupa, na žalost i ranije su ti članovi zloupotrebljavani, a ovo je mnogo strašnije,  kaže general Bratislav Dikić – bivši komandant žandarmerije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.