VATRA I BARUT: Večeras premijera novog spota Zdravka Čolica

Izvor: Kurir, 13.Dec.2013, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRA I BARUT: Večeras premijera novog spota Zdravka Čolica

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom “Što ti dadoh” snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela "Staro zdanje" u Aranđelovcu

Premijera prvog spota Zdravka Čolića sa albuma "Vatra i barut“ biće večeras u 22 časa na Jutjub kanalu.

Reč  je o ove nedelje snimljenom spotu za pesmu "Što ti dadoh“ koja je za rekordno vreme postala radijski hit širom Regiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama,  što nije omelo popularnog  pevača da slobodne trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću .

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom “Što ti dadoh” snimljena je  u Kristalnoj dvorani  hotela "Staro zdanje" u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala sjajnim scenografskim rešenjem.

Podsetimo, Čolić je i ovog puta realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu- Kekiju i produkcijskoj kući „Visual Infinity“, koja je realizovala baladu "Pamuk" sa predhodnog albuma .

Tekst pesme „Šta ti dadoh“, napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji  Čolicev  saradnik -  Nikša Bratoš.

Album „Vatra i barut“ objavljen je u izdanju „City Recordsa”, a na svim prodajnim mestima u regionu biće dostupan već  tokom vikenda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VATRA I BARUT: Večeras premijera novog spota Zdravka Čolica

Izvor: Dzungla.org, 13.Dec.2013

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom “Što ti dadoh” snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela „Staro zdanje“ u Aranđelovcu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.