Premijera prvog spota sa najnovijeg  albuma Zdravka Čolica

Izvor: Blic, 13.Dec.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera prvog spota sa najnovijeg albuma Zdravka Čolica

Premijera prvog spota Zdravka Čolića sa albuma „VATRA i BARUT“ biće večeras u 22 časa na Jutjub kanalu.

Reč je o ove nedelje snimljenom spotu za pesmu „ŠTO TI DADOH“ koja je za rekordno vreme postala radijski hit širom Regiona. Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, što nije omelo popularnog pevača da slobodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću .

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom “Što ti dadoh” snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela "Staro zdanje" u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala sjajnim scenografskim rešenjem.

Podsetimo, Čolic je i ovog puta realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu- Kekiju i produkcijskoj kući „Visual Infinity“, koja je realizovala baladu "Pamuk" sa predhodnog albuma. Tekst pesme „ŠTO TI DADOH“, napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji Čolicev saradnik - Nikša Bratoš.

Album „VATRA i BARUT“ objavljen je u izdanju „City Recordsa”, a na svim prodajnim mestima u regionu biće dostupan već tokom vikenda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera prvog spota sa najnovijeg albuma Zdravka Čolica

Izvor: Dzungla.org, 13.Dec.2013

Premijera prvog spota Zdravka Čolića sa albuma „VATRA i BARUT“ biće večeras u 22 časa na Jutjub kanalu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

PREMIJERA: Zdravko Čolić predstavio spot za pesmu “Što ti dadoh”! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2013

Prvi spot sa najnovijeg albuma Zdravka Čolica “Vatra i barut” premijerni je objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub nalogu. Prošle nedelje je snimljen spotu za pesmu “Što ti dadoh” koja je za rekordno vreme postala radijski hit širom Regiona. Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.