U užičkoj bolnici raste broj pacijenata na intezivnoj nezi: Hospitalizovano 59 pozitivnih na kovid-19

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 10:04

U užičkoj bolnici raste broj pacijenata na intezivnoj nezi: Hospitalizovano 59 pozitivnih na kovid-19

U izdvojenom odeljenju u Požegi smešteno je 63 pacijenata

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je 59 pacijenata pozitivnih ili sumnjivih na kovid-19, 24 je na intezivnoj nezi, od kojih je 11 na respiratoru, saopštio je Zdravstveni centar Užice.

U toku jučerašnjeg dana u užičkoj bolnici bilo je hospitalizovano četvoro pacijenata manje u odnosu na danas, a na intezivnoj nezi bilo je 18 pacijenata.

.

U privremenoj kovid bolnici u Krčagovu je 144 pacijenata, devetoro više nego juče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U užičkoj bolnici raste broj pacijenata na intenzivnoj nezi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je 59 pacijenata pozitivnih ili sumnjivih na kovid-19, 24 je na intenzivnoj nezi, od kojih je 11 na respiratoru, saopštio je Zdravstveni centar Užice...U toku jučerašnjeg dana u užičkoj bolnici bilo je hospitalizovano četvoro pacijenata manje u odnosu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.