Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2020, 11:26

U srpskim sredinama na Kosovu 24 sata bez zaraze koronavirusom

U poslednja 24 sata na severu Kosova nije zabeležen nijedan slučaj zaraze korona virusom, a nije bilo ni izlečenih pacijenata, saopštio je krizni štab Kosovske Mitrovice.

Na severu Kosova od početka epidemije oboleo je 115 ljudi, izlečeno 86 a preminulo devetoro obolelih.

U KBC u Kosovskoj Mitrovici leči se šest obolelih, u Studentskom domu oporavlja se 13 a u KBC Kragujevac i dalje je na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jedan oboleli sa severa Kosova.

Čelnici Kosovskomitrovačkog okruga i Privremenih opštinskih organa kao i direktori javnih ustanova na severu Kosova odrekli su se jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 evra, zbog kako navode, dosadašnjih ulaganja Vlade Srbije na Kosovu i Metohiji.

Zahvalili su se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na podršci i pomoći srpskom narodu na Kosovu tokom trajanja vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohije nema novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020

U većinski srpskim sredinama na Kosovu u protekla 24 sata nije bilo novih slučajeva zaraze novim korona virusom, saopštio je danas Krizni štaba u severnoj Kosovskoj Mitrovici...Do sada je u srpskim sredinama na Kosovu registrovano ukupno 115 obolelih od virusa kovid-19, izlečenih je 86, a preminulo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.