U sredu pre podne sunčano, popodne pljuskovi s grmljavinom, pogledajte prognozu za narednih sedam dana (TABELA)

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu pre podne sunčano, popodne pljuskovi s grmljavinom, pogledajte prognozu za narednih sedam dana (TABELA)

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, pljuskovi s grmljavinom se mogu očekivati sve do nedelje U Srbiji su sutra očekuje pretežno sunčano vreme, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.Jutarnja temperatura od 16 do 21 stepena, najviša dnevna od 29 do 33.U Beogradu takođe pretežno sunčano, posle podne se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uz lokalni razvoj oblacnosti, u pojedinim delovima grada očekuju kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.PROČITAJTE JOŠ - SUMORNA STATISTIKA: Naša planeta danas ušla u ekološki dug, potrošeni resursiVetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.Jutarnja temperatura oko 21, najviša dnevna oko 32 stepena.U četvrtak pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti, krajem dana i uveče ređa pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom. Najniža temperatura od 16 do 21 stepen, najviša od 30 do 33 stepena. U petak od sredine dana naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na snazi će, zbog veće količine padavina biti i narandžasti meteoalarm. Najniža temperatura od 17 do 22, najviša od 30 do 34 stepena. U subotu promenljivo oblačno, svežije, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 17 do 20, najviša od 26 do 29 stepeni. U nedelju i ponedeljak preovlađivače sunčano i toplo. U ponedeljak krajem dana novo naoblačenje koje će usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu, najpre na severu i zapadu, a tokom noći i u utorak i u ostalim krajevima. U sredu i četvrtak pretežno sunčano.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano, po podne moguća kiša

Izvor: Blic, 31.Jul.2019, 01:00

U Srbiji su danas očekuje pretežno sunčano vreme, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.