Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Finansijska policija ispitivala investicioni fond o nama

Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije "Podrži život". on je u Novom danu rekao i da je finansijska policija ispitivala investicioni fond u koji ta fondacija potpuno legalno ulaže novac.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: Krivična protiv mene postoji samo u tabloidu

Izvor: B92, 09.Okt.2018

Predsednik Upravnog odbora fondacije “Podrži život“ Sergej Trifunović rekao je za N1 da krivična prijava protiv njega postoji samo u tabloidu i nigde više...Prethodno se pojavila informacija da je protiv njega prijavu pokrenuo "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.