Trifunović: Krivična protiv mene postoji samo u tabloidu

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Krivična protiv mene postoji samo u tabloidu

Predsednik Upravnog odbora fondacije “Podrži život“ Sergej Trifunović rekao je za N1 da krivična prijava protiv njega postoji samo u tabloidu i nigde više.

Prethodno se pojavila informacija da je protiv njega prijavu pokrenuo "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost" iz Trstenika.

"Prijavu protiv mene podneo je tabloid, najviša instanca ove zemlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrhovni sud...Ministar koji nije hteo da dođe danas ovde, Lončar, je u parlamentu shodno situaciji i političkoj ozbiljnosti koju svaki ministar mora da ima, izneo neke svoje optužbe na osnovu pisanja tabloida", kazao je Trifunović u Novom danu.

Prema rečima Trifunovića, iza "Transparentnosti" koja je, kako tvrde, podnela krivičnu prijavu, stoji "izvesni Mario Spasić".

"Koji je do pre tri dana bio član SNS-a...On je podneo krivičnu prijavu, opet u tabloidu. Razgovarao sam sa svojim advokatom, on mi je rekao da krivična prijava ne postoji. Ne verujem da će ona uopšte doći, tužilac mora da podnese prijavu, pa da se istraži da li ima osnova, pa da se saslušaju podnosioci. Mario se, mislim, neće mrdati“, rekao je Trifunović.

Hajka koja se povela u tabloidima, kako kaže, uvek služi da se skrene pažnja s nečeg drugog.

"Kao dimna zavesa...Tabloidi postoje da bi skrenuli pažnju s nekog događaja, to je u ovom slučaju poseta Gazivodama i oni perači prozora. Čim onaj, čije se ime ne spominje, lupi neku glupost, mi smo tu kao kolateralna šteta...Ali, sada bacate senku na nešto vrlo sveto – na nešto gde se grupa građana, zahvaljujući nesposobnosti onih koji vode zemlju, okupila da uradi nešto za decu", naveo je Trifunović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.