TRIJUMFALNA TEREZA MEJ PRELOMILA! Ovo ćemo uraditi zbog SVIH BRITANACA, TO JE MOJA MISIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIJUMFALNA TEREZA MEJ PRELOMILA! "Ovo ćemo uraditi zbog SVIH BRITANACA, TO JE MOJA MISIJA"

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je večeras da će nastaviti sa svojom "obnovljenom misijom" da izvede Britaniju iz EU nakon što je preživela glasanje o poverenju kao liderka Konzervativne partije, a koje su tražili poslanici te stranke koji se protive njenom planu o Bregzitu.

- Nakon ovog glasanja, mi sada moramo da nastavimo posao realizacije Bregzita radi britanskog naroda i gradnje bolje budućnosti za ovu zemlju - izjavila je Mej novinarima ispred svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezidencije u Dauning Stritu, prenosi Rojters.

Theresa May looks like she's on set for a new gritty ITV crime drama #ConfidenceVote pic.twitter.com/HGuSXV6tXE

— Mark (@B0WX7) 12. децембар 2018.

Poslanici vladajuće Konzervativne partije izglasali su ranije večeras poverenje britanskoj premijerki Terezi Mej, javlja Rojters.

Mej je dobila podršku 200 konzervativnih poslanika, dok je 117 glasalo protiv davanja poverenja njenom rukovodstvu.

Njoj je bila potrebna prosta većina kako bi se zadržala na čelu partije, to jest 159 od 317 glasova konzervativaca.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tereza "preživela" i poručila: Nastavljam sa misijom

Izvor: B92, 13.Dec.2018

London -- Britanska premijerka Tereza Mej izjavila sinoć da će nastaviti sa svojom "obnovljenom misijom" da izvede Britaniju iz EU, nakon što je "preživela" glasanje...O poverenju u njeno vođstvo juče su se izjašnjavali članovi Konzervativne partije, a tražili su ga poslanici te stranke koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.