TOTALNI HAOS U BEJRUTU! DEMONSTRANTI PRED VRATIMA ZGRADE PARLAMENTA: Pobunjenici ne prezaju ni od suzavca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 17:04

TOTALNI HAOS U BEJRUTU! DEMONSTRANTI PRED VRATIMA ZGRADE PARLAMENTA: Pobunjenici ne prezaju ni od suzavca (VIDEO)

Kako se navodi, 21 osoba se vodi kao nestala.

Demonstranti na protestu u Bejrutu zahtevaju da vlada Libana podnese ostavku zbog eksplozije koja je razorila grad. Policija je upotrebila suzavac kako bi sprečila demonstrante da uđu u zgradu parlamenta.

Demonstranti bacaju kamenice i pokušavaju da probiju ogradu ispred Parlamenta. Eksplozija u Bejrutu je povod zbog kog protestuju okupljeni u glavnom gradu Libana.

Broj poginulih u eksploziji u centru Bejruta u utorak porastao je danas na 158, a povređeno je više od 6.000 lljudi, saopštilo je libansko ministarstvo zdravlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demonstranti ušli u Ministarstvo spoljnih poslova Libana

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2020

Grupa libanskih demonstranata, uključujući penzionisane vojne oficire, upala je danas u zgradu Ministarstva spoljnih poslova u glavnom gradu Bejrutu u okviru protesta koji su izbili posle velike eksplozije u utorak...Demonstranti su rekli da će Ministarstvo biti štab "revolucije" i pozvali Vladu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

KATASTROFA U BEJRUTU Objavljeni novi UZNEMIRUJUĆI SNIMCI eksplozije i uništene luke (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Avg.2020, 10:43

Broj poginulih u eksploziji u centru Bejruta u utorak porastao je na 158, povređeno je više od 6.000 lljudi, dok se 21 osoba vodi kao nestala, saopštilo je libansko ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.