Sin je ispunio obećanje koje je dao ocu sa 8 godina: Pogledajte očevu reakciju!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin je ispunio obećanje koje je dao ocu sa 8 godina: Pogledajte očevu reakciju!

Dečakov otac je odrastao u siromaštvu i oduvek je pričao koji je njegov dugogodišnji san. Pogledajte njegovu reakciju kada je shvatio da se snovi ostvaruju, a video-snimak do sad ima oko 6 miliona pregleda

Kada je imao osam godina, dečak iz Kentakija obećao je svom ocu da će mu za 57. rođendan pokloniti “šervolet Bel-Er 1957″. Kada je došao taj trenutak, ispunio je obećanje.

Dečakov otac je odrastao u siromaštvu, kao jedno od sedmoro dece. Iako je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pričao o svom automobilu iz snova, nije očekivao da će jednog dana da ga ima. Dirljiv trenutak u kojem je shvatio da mu se san ispunjava snimljen je i postavljen na Jutjub, a do sad ima oko 6 miliona pregleda.

“Belairboy” je na Reditu objasnio da je automobil zapravo kupio pre dve godine, pošto je radio “60 sati nedeljno, šest dana u nedelji, i tako nekoliko meseci”. Automobil je parkirao u garažu, koja se ne koristi, i sakrivao ga je sve do 57. rođendana svog oca.

- Tata mi je sve, a iako mi nije biološki otac, ali on jeste moj tata. Ovaj čovek na video-snimku, moj tata, moj otac, najbolje je što se meni i mami dogodilo u životu. Nadam se da ću biti barem delić čoveka kakav je on – napisao je darežljivi momak.

izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.