ŠTA DOBIJETE KAD PIJANI VOZITE 177 NA SAT U BORČI? Prostranu zatvorsku ćeliju, ogramnu novčanu kaznu, ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 18:28

ŠTA DOBIJETE KAD PIJANI VOZITE 177 NA SAT U BORČI? Prostranu zatvorsku ćeliju, ogramnu novčanu kaznu, ali to nije sve

Muškarac je noć proveo u pritvoru i priveden je po skraćenom postupku kod sudije za prekršaje.

Sudija za prekršaje izrekao je kaznu 29-godišnjem vozaču automobila koji je sinoć zaustavljen zbog nasilničke vožnje na Zrenjaninskom putu u naselju Borča.

Vozač je kažnjen sa 30 dana zatvora, novčanom kaznom u iznosu 160.000 dinara, a dobio je i 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilima kao i 25 kaznenih poena.

Podsećamo, ovaj muškarac je vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzinom od 177km/h na delu puta gde je brzina ograničena na 50 km/h, na alko-test kontroli imao je 1 promil alkohola u organizmu.

Noć je proveo u pritvoru i priveden je po skraćenom postupku kod sudije za prekršaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAUSTAVLJEN AUTOMOBIL U CENTRU BEOGRADA: Čim su izvršili kontrolu, policajci poslali vozača u zatvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021

Pojačane su preventivne aktivnosti policije u naseljenim mestima i na putevima van grada..Sudija za prekršaje u Beogradu kaznio je 36-godišnjeg vozača automobila novčanom kaznom od 120.000 dinara zbog vožnje pod dejstvom droge...Polovina novčane kazne (60.000 dinara) je preinačena u 60 dana zatvora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.