SAD SKRENULA U DIKTATURU? Amerikanci u opštoj panici Moramo sprečiti da situacija dođe do tačke bez povratka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 19:50

SAD SKRENULA U DIKTATURU? Amerikanci u opštoj panici "Moramo sprečiti da situacija dođe do tačke bez povratka!"

U američkoj vladi i Demokratskoj stranci postoje ljudi koji ni pod kojim uslovima ne žele da se rastanu od postojeće moći.

Da bi postigli ovaj cilj, spremni su da prkose ustavu i preduzmu otvoreno diktatorske korake, iznela je svoje mišljenje bivši kandidat za predsednika SAD Tulsi Gabard u intervjuu za Foks njuz.

- Moramo ostati u okvirima ustava i vladavine prava. Demokrate misle da moraju da se potrude da bi "spasili Ameriku". A to je opasan način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmišljanja. Ako čitate istoriju, videćete da skoro svaki diktator koji radi šta hoće veruje da je njegova stvar pravedna. A imamo ljude - ne samo na rukovodećim pozicijama vlasti, već i u drugim delovima našeg društva - koji veruju da moraju učiniti sve da spasu zemlju i narod.

Čineći to, oni osporavaju naš ustav i potkopavaju našu demokratiju i uništavaju našu zemlju. To je ono od čega moramo da zaštitimo sebe, svoju zemlju i svoju budućnost - poručila je Tulsi Gabard.

Ona upozorava da Demokrate zanemaruju principe koji odvajaju dobro od zla i veruju da cilj opravdava sredstva.

- I, po mom mišljenju, upravo je to slika koja se može videti u diktaturama, u banana republikama. I to je ono što moramo sprečiti. Zato imamo Ustav koji ne dozvoljava ljudima koji zloupotrebljavaju vlast da ostanu na vlasti. Moramo da zauzmemo čvrst stav i da sprečimo da situacija dođe do tačke bez povratka - rekla je Tulsi.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.