Prvi snimci trudne Jelisavete Orašanin na sceni: U lepršavoj suknji nazire se stomačić (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 01:13

Prvi snimci trudne Jelisavete Orašanin na sceni: U lepršavoj suknji nazire se stomačić (FOTO)

Supruga Miloša Teodosića je igrala u predstavi "Hotel 88" i svi gledaoci su mogli da primete da se glumica nije promenila nimalo Glumica Jelisaveta Orašanin večeras se pojavila prvi put pred publikom otkada se saznalo da je trudna po drugi put. Supruga Miloša Teodosića je igrala u predstavi " Hotel 88" i svi gledaoci su mogli da primete da se glumica nije promenila nimalo.Pre mesec dana mediji su objavili Da jelisaveta i Miloš čekaju svoje drugo dete. Međutim, glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije dugo mogla da izdrži bez svog posla pa je odlučila da trudna i dalje glumi u hit predstavi. Kada se na sceni pojavila u lepršavoj suknjici i uskoj majici svi su primetili da se Jelisaveta nije ugojila, već da se trudnički stomak nazire. Ovo možda i nije za začuditi jer se ona i tokom prve trudnoće bavila glumom i da dugo niko nije mogao da primeti da je u blagoslovenom stanju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

(VIDEO) PRVI VIDEO TRUDNE JELISAVETE Potvrdila da je u drugom stanju, vrištala, smejala se, a onda usred intervjua počela da trči i to ZBOG OVOGA

Izvor: Blic, 12.Jun.2020

Jelisaveta Teodosić je u drugom stanju sa Milošem Teodosićem i njih dvoje čekaju drugo dete. Lepa glumica je i dalje aktivna, te smo je "uhvatili" na jednoj beogradskoj predstavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.