Predsedništvo SNS pozvalo Nikolića da prekine štrajk

Izvor: Blic, 22.Apr.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS pozvalo Nikolića da prekine štrajk

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da za SNS više nije bitan datum odžavanja izbora ali da će ta stranka nastaviti i narednih dana borbu za promene i "otpor režimu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema Vučićevim rečima, šef Evropske komisije za proširenje Štefan File uputio je Nikoliću pismo u kom ga je pozvao da nastavi politički dijalog u okviru institucija i da nadje kompromis koji je od vitalnog značaja za evropske integracije Srbije.

Evropske integracije ne mogu biti uspešne bez pune posvećenosti vlade, opozicije i civilnog društva, navodi se u pismu koje je podeljeno novinarima.

Povezane vesti: Ilić: Vitalne funkcije Nikolića stabilne AP: Nikolićev štrajk glađu doprinosi političkoj napetosti Poglavar SPC poručio Nikoliću da Vaskrs provede s porodicom Nikolić: Do Uskrsa ću postiti i uzimati vodu Dušan Petrović pozvao Nikolića da prekine štrajk
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.