POZLILO JOJ POSLE NEKOLIKO DANA Lončar otkrio gde se zarazila žena koja je donela novi soj korone u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 22:58

"POZLILO JOJ POSLE NEKOLIKO DANA" Lončar otkrio gde se zarazila žena koja je donela novi soj korone u Srbiju

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je da je ženi PCR test bio negativan kada je ušla u Srbiju

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji gostuje večeras u emisiji Hit tvit autorke Verice Bradić na TV Pink rekao je, govoreći o novom soju korona virusa, da su kontakti izolovani, i da su se ti ljudi već oporavili.

- Reč je o ženi koja je došla iz Londona, 1958. godište, verovatno se zarazila u avionu. Njen PCR test je bio negativan, pozlilo joj je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko dana, uradila je opet test i bila je pozitivna.

To je promena genoma tog virusa, ono što je najbitnije je da je razlika u tome što se mnogo brže ispolji klinička slika - istakao je Lončar.

Kako je dodao, suviše je malo vremena prošlo da bismo mogli da kažemo da li je smrtonosniji.

217.810 građana Srbije je dosad vakcinisano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.