Nikol Kidman: Tom Kruz i ja smo bili Anđelina i Bred 90-ih

Izvor: Blic, 30.Okt.2013, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman: Tom Kruz i ja smo bili Anđelina i Bred 90-ih

Oskarovka Nikol Kidman je za magazin "Veneti fer" pričala o svom braku sa Tom Kruzom, navodeći da su oni bili Bred Pit i Anđelina Žoli 90-ih.

"Postoji nešto u takvoj vezi kada ste toliko skoncentrisani jedno na drugo da upadnete u neku vrstu balona, i jednostavno budete opijeni jedno drugim te uopšte ne obraćate pažnju na javnost. Sigurna sam da Bred i Anđelina to imaju, a tu stvar niko ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da razume osim osobe koja spava do vas", kazala je Oskarovka.

Ona je dodala i da je bila veoma mlada kada se udala sa Toma, i da nije baš znala šta radi, ali da je sada na pravom putu jer je srela svoju pravu ljubav.

"Moj brak sa Kitom Urbanom je veoma miran. Kada se čovek bavi ovim poslom veoma je teško posvetiti se porodici i moraju se napraviti velika odricanja. Prvo od njih je bilo što sam se preselila iz Los Anđelesa u Nešvil, jer je taj grad pogodniji za moju porodicu" , zaključila je Nikol Kidman.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikol Kidman: Tom Kruz i ja smo bili Anđelina i Bred 90-ih

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2013

Oskarovka Nikol Kidman je za magazin „Veneti fer“ pričala o svom braku sa Tom Kruzom, navodeći da su oni bili Bred Pit i Anđelina Žoli 90-ih.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.