Na sastanku Vučića i Pompea bio i nekadašnji britanski premijer Toni Bler

Izvor: Beta, 21.Avg.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sastanku Vučića i Pompea bio i nekadašnji britanski premijer Toni Bler

Na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom nalazio se i nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler, prenosi danas televizija N1 da je javio reporter Al Džazire iz Vašingtona.Na pitanje televizije N1 da li je to tačno, i ukoliko jeste u kojem svojstvu je Bler prisustvovao razgovoru, savetnica predsednika Srbije za medija Suzana Vasiljević još nije odgovorila.Državni sekretar SAD Majkl Pompeo poručio je tokom sinoćnog susreta s predsednikom Srbije u Njujorku da ohrabruje Srbiju da se fokusira na strateški cilj - članstvo u EU i da obnovi dijalog sa Kosovom, saopštio je Stejt department.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Toni Bler organizovao sastanak Vučića i Pompea

Izvor: KMnovine.com, 22.Avg.2019, 10:00

Na sastanku Aleksandra Vučića i Majka Pompea našao se i Toni Bler, izveštavaju mediji skrivenu činjenicu..... .Osim poruka sa sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom, pažnju javnosti u Srbiji izazvala je i činjenica da je tu bio i premijer Velike...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.