Krivične prijave protiv Plavljana: Uzeli skoro pola miliona eura za skidanje “crne magije”?

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2020, 15:28

Krivične prijave protiv Plavljana: Uzeli skoro pola miliona eura za skidanje “crne magije”?

Plavljani Heika (24), Adnan (46) i Semira Huseinović (46) osumnjičeni su da su, kao saizvršioci, prevarili dvije osobe za oko pola miliona eura, nudeći im usluge skidanja “crne magije”. Iz Uprave policije saopštili su da su protiv njih podnijeli krivičnu prijavu zbog krivičnog djela prevara. “Ova lica su, kako se sumnja, u periodu od 2017. do 2020. godine u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica doveli i održavali u zabludu dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << oštećena lica, te naveli jednu od oštećenih da plati novčani iznos od 57.000 američkih dolara i drugu oštećenu da plati novčani iznos između 430.000 i 500.000 eura, za navodne usluge skidanja ‘crne magije'”, saopšteno je iz UP. vijesti.me The post Krivične prijave protiv Plavljana: Uzeli skoro pola miliona eura za skidanje “crne magije”? appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Skidali crnu magiju za sitnih 500.000 evra

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2020

Tri osobe su uhapšene u Plavu u Crnoj Gori pod sumnjom da su prevarile nekoliko žena obećavajući im skidanje crne magije. Taj zahtevan posao su samo jednoj ženi naplatili pola miliona evra.. Službenici crnogorske Uprave policije su u Plavu podneli krivičnu prijavu protiv lica čiji su inicijali...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.