Kakvi su to izbori koji se zakazuju na sastancima SNS?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvi su to izbori koji se zakazuju na sastancima SNS?

Poslanik DS Balša Božović ocenio je da je opozicija svakog meseca spremna na fer i demokratske izbore, ali je veliko pitanje kakvi će biti beogradski izbori ako se njihov datum najavljuje na stranačkim organima SNS, zbog čega poziva sve stranke građanske, proevropske i prodemokratske orijentacije da se ujedine za predstojeće izbore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Ovo je prilika koju ne smemo da propustimo - rekao je Božović novinarima u Skupštini Srbije i predočio da nema nijednu zvaničnu informaciju o održavanju beogradskih izbora, jer jedna stranka na svojim organima donosi države odluke koje se sprovode u delo.

- To je demonstracija sile i moći, SNS može i sutra da kaže biće izbori 10. decembra ili kog drugog datuma, a mogu da proglase rezultate, sve je moguće - rekao je Božović.

- Mi ćemo se truditi i daćemo sve od sebe, iako nisu fer uslovi da sačuvamo institucije, dom građana u Beogradu, ali je situacija teška i apelujem na opoziciju da se urazumo da se sastanemo, razgovaramo i napravimo dogovor - rekao je on.

- Pokazali smo na predsedničkim izborima sa 11 stranaka opozicije da Vučić nema većinu u Beogradu. Imamo većinu i od nas zavisi da li ćemo uzeti Beograd - ocenio je Božović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.