Kakva ispala Dragana Đilasa! Pisao Makronu, a on ga džentlmenski SPUSTIO NA ZEMLJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ispala Dragana Đilasa! Pisao Makronu, a on ga džentlmenski SPUSTIO NA ZEMLJU!

Dolazak francuskog predsednika u zvaničnu posetu Beogradu imao je zanimljivu predigru.

Naime, upitan od strane francuskog novinara zašto je izbegao da se vidi s predstavnicima opozicije u našoj zemlji, Makron je objasnio da je pismo Dragana Đilasa došlo prekasno i da je plan njegove posete Beogradu bio napravljen znatno ranije:

Evo vam i to čuveno pitanje Le Mond o Đilasu, opoziciji, vladavini prava i Makronovog odgovora (drugi deo ću u nastavku jer jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može duže od 2:19 iz nekog razloga pic.twitter.com/DpNCJ0R7lX

— Roćko (@RRocic) July 15, 2019

Sam Đilas objavio je na Tviteru ovo pismo kojim od Makrona traži prijem i sastanak s predstavnicima opozicije:

pic.twitter.com/btj24Wc1fT

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) July 15, 2019

Logično, na Tviteru je bilo dosta komentara na ovu temu, a neki od njih su bili posprdni na račun Đilasa i ostatka opozicije.

Đilasovo pismo išlo preko Bosfora, Rijada, Teherana, Taškenta, Šangaja, Singapura, Bombaja, Bejruta za Skopje odatle vozom do Leskovca, brzom poštom do Niša, tu dali vozaču Laste da tera za Beograd,u Beogradu potrčko na vespi doneo u ambasadu.

Ko ga jebe kad nije poslo na vreme!

— Consigliere (@MiroslavShantic) July 15, 2019

Voleo bih da mi neko objasni razliku izmedju Vucicevog neprimerenog prepucavanja sa stranim liderima, Daciceve djilkos diplomatije i ovog Djilasovog prepucavanja sa Makronom oko pisma...

— Borislav Krivokapic (@sceptic79) July 16, 2019

opozicija priprema pismo za slanje predsedniku Francuske, gospodinu Makronu

(kolorizovano) pic.twitter.com/eTUJshWPOB

— Alex, crni sine (@AlexCrniSine) July 15, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.