KUJU PAKLENI PLAN IZ LAŽNE DRŽAVE! Albanija ruši VAŠINGTONSKI SPORAZUM - podneli zahtev za članstvo u Savet Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 17:16

KUJU PAKLENI PLAN IZ LAŽNE DRŽAVE! Albanija "ruši" VAŠINGTONSKI SPORAZUM - podneli zahtev za članstvo u Savet Evrope

Ministar spoljnih poslova Albanije Gent Cakaja saopštio je da je danas na virtualnom sastanku Komiteta ministara podnet zahtev za članstvo Kosova u Savet Evrope.

- Danas smo na virtualnom sastanku 130 ministara Komiteta ministara, između ostalog, jasno podneli zahtev za članstvo Republike Kosovo u Savet Evrope - objavio je na Fejsbuk nalogu Cakaj.

Istakao je da podržavanje članstva tzv. Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Savet Evrope "nije samo istorijski pravedno i politički razumno, već i doprinos jačanju demokratije, vladavini prava i osnovnih prava u Evropi".

Sot, në mbledhjen virtuale të Ministerialit të 130-të të Komitetit të Ministrave, mes tjerash, parashtruam qartë e prerë...

Posted by Gent Cakaj on Среда, 04. новембар 2020.

Ne treba zaboraviti da se tzv. Kosovo obavezalo Vašingtonskim sporazumom da godinu dana neće tražiti prijem u međunarodne organizacije, ali je očigledno da je Tirana preuzela na sebe da "zaobiđe" dogovor iz Vašingtona i gura tzv. Kosovo u međunarodne organizacije, u ovom slučaju, u Savet Evrope.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANIJA KRŠI VAŠINGTONSKI SPORAZUM Ministar Cakaj traži prijem Kosova u Savet Evrope

Izvor: Blic, 04.Nov.2020

Ministar spoljnih poslova Albanije Gent Cakaj saopštio je da je danas na virtuelnom sastanku Komiteta ministara podnet zahtev za članstvo Kosova u Savet Evrope, što se direktno protivi Vašingtonskom sporazumu u okviru kog se Priština obavezala da godinu dana neće tražiti prijem u međunarodne...

Nastavak na Blic...

LUDILO MOZGA ALBANSKOG POLITIČARA: Objavio da je podnet zahtev za članstvo lažne države u Savet Evrope pa demantovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020

U Strazburu navode da ne žele da spekulišu o mogućim koracima tzv. Kosova kada je u pitanju člasntvo u Savetu Evrope..Ministar po dužnosti spoljnih i evropskih poslova Albanije, Gent Čakaj, izrazio je svoju podršku članstvu tzv. Kosova u Savetu Evrope, ali nije podneo zahtev za članstvo tzv....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.