Izgorela oprema: Ugašen požar u Zdravstvenoj stanici Kaluđerica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 00:05

Izgorela oprema: Ugašen požar u Zdravstvenoj stanici Kaluđerica (VIDEO)

Srećom, nije bilo povređenih, jedino je naneta materijalna šteta.

U požaru koji je večeras zahvatio deo prostorija službe Hitne pomoći Zdravstvene stanice Kaluđerica izgorele su prostorije intervencija površine 40 kvadrata, saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Potpuno je izgorela oprema: Def, dva EKG aparata, nameštaj, ampule i zavojni materijal. Struja je isključena u čitavoj zgradi ZS Kaluđerica iz bezbednosnih razloga. Požar je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbio nešto pre 20 sati, saniran je u kratkom roku brzom intervencijom vatrogasaca - saopštio je Vesić na Fejsbuku.

On je dodao da u požaru nije bilo povređenih i da je jedino naneta materijalna šteta.

- Ostali punktovi Doma zdravlja Grocka odmah su preuzeli zbrinjavanje hitnih stanja iz Kaluđerice tako da će svi pacijenti biti zbrinuti. Ujutru će biti utvrđena šteta - dodao je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.