Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hollande: Dužnička kriza u eurozoni okončana

Fracuski predsjednik Francois Hollande u subotu je dao uvjeravanja japanskim poslovnim čelnicima da je dužnička kriza u eurozoni okončana, ali je priznao da se trebaju poduzeti mjere na jačanju ekonomskog rasta i konkurentnosti te regije. U govoru tokom posljednjeg dana posjete Japanu, Hollande je izjavio da je potencijalno destruktivna dužnička kriza poslužila da "osnaži" Evropu i da dodatno poveže 17 država članica eurozone, prenosi AP.  Kazao je da vlasti razvijaju ...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Oland: dužnička kriza u evrozoni je završena

Izvor: Economy.rs, 09.Jun.2013, 03:23

Francuski predsednik Fransoa Oland u subotu je dao uveravanja japanskim poslovnim zvaničnicima da je dužnička kriza u evrozoni okončana, ali je priznao da treba da se preduzmu mere za jačanje ekonomskog rasta i konkurentnosti tog regiona.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.