Grupa E: Bajern pobedio CSKA u Moskvi sa 1:0

Izvor: Politika, 30.Sep.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa E: Bajern pobedio CSKA u Moskvi sa 1:0

BEOGRAD – Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas CSKA u Moskvi sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe E Lige šampiona.

Jedini gol na utakmici, koja je odigrana na stadionu Himki pred praznim tribinama, postigao je Tomas Miler, iz penala u 22. minutu.

Bajern je poveo pogotkom Milera iz penala, koji je skrivio brazilski štoper Mario Fernandes kada je u kaznenom prostoru srušio Marija Gecea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Ruska ekipa je do poluvremena imala dve dobre prilike da izjednači. Prvo je Manuel Nojer odbranio Ahmedu Musi, koji je ostao sam ispred golmana Bajerna, a potom je Aleksej Jeremenko pogodio prečku.

Bajern je bio bolji u drugom poluvremenu i imao nekoliko dobrih prilika da postigne pogodak, ali je rezultat ostao 1:0.

U drugom susretu grupe, od 20.45 sastaće se Mančester siti i Roma.

Beta

objavljeno: 30.09.2014
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

BATE herojski, Džekson heroj Porta

Izvor: B92, 30.Sep.2014

Fudbaleri BATE Borisova pobedili su na svom terenu ekipu Atletik Bilbaa sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe H Lige šampiona...BATE je vodio 2:0 golovima Denisa Poljakova u 19. i Aleksandra Karnickog u 41. minutu, dok je jedini pogodak za baskijski tim postigao Aric Aduric u 45...Šahtjor i Porto odigrali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.