EP planira da nova Evropska komisija stupi na dužnost 1. decembra

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP planira da nova Evropska komisija stupi na dužnost 1. decembra

Evropski parlament planira da nova Evropska komisija na čelu s Ursulom fon der Lajen stupi na funkciju 1. decembra, mesec dana kasnije nego što je bilo predviđeno, pošto Mađarska, Rumunija i Francuska moraju da predlože nove kandidate za evrokomesare, izjavio je portparol EP Žom Duš Žilo. Članak EP planira da nova Evropska komisija stupi na dužnost 1. decembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EP planira da nova EK stupi na dužnost 1. decembra

Izvor: EurActiv Srbija, 17.Okt.2019, 10:33

Evropski parlament planira da nova Evropska komisija na čelu s Ursulom fon der Lajen stupi na funkciju 1. decembra, mesec dana kasnije nego što je bilo predvidjeno, pošto Madjarska, Rumunija i Francuska moraju da predlože nove kandidate za evropske komesare, izjavio je portparol EP Žom Duš Žilo.. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.