Dvoje državljana Srbije sa kruzera se ukrcalo na let za Evropu

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje državljana Srbije sa kruzera se ukrcalo na let za Evropu

Brod je od 5. februara usidren u blizini japanskog grada Jokohame zbog epidemije korona virusa DVOJE državljana Srbije, koji su se nalazili u karantinu na kruzeru u Jokohami, ukrcali su se na let za Evropu, potvrdio je ambasador Srbije u Japanu Nenad Glišić, prenosi RTS. Dvoje srpskih državljana se nalazilo u karantinu na kruzeru "Dajmond princes" u japanskoj luci Jokohami, a ostalih 12, koji su članovi posade, ostaje na brodu i izaći će iz izolacije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 14 dana. Pročitajte još - Počelo iskrcavanje sa broda "Dajmond princes" : Srbi stižu "običnim" letom Prva grupa od 500 putnika u sredu je napustila brod, koji je od petog februara usidren u blizini japanskog grada Jokohame zbog epidemije korona virusa (Kovid-19). Od posledica korona virusa preminulo je dvoje putnika, starijih državljana Japana. Brod-karantin u japanskoj luci najveće je žarište virusa posle Kine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje državljana Srbije pušteni iz karantina, ukrcali se na let za Evropu

Izvor: B92, 20.Feb.2020

Dvoje državljana Srbije, koji su bili u karantinu na kruzeru u Jokohami, ukrcali su se na let za Evropu, potvrdio je ambasador Srbije u Japanu Nenad Glišić...On je dodao da su ostali, koji su inače članovi posade, uglavnom dobro...Na brodu, koji je bio u karantinu od 3. februara, bilo je 3.700 putnika...

Nastavak na B92...

Dvoje državljana Srbije koji su bili u karantinu sutra u Beogradu

Izvor: Danas, 20.Feb.2020

Dvoje državljana Srbije, koji su se nalazili u karantinu zbog epidemije korona virusa na kruzeru "Dajmond princes" u japanskoj luci Jokohami treba da sutra ujutro stignu u Beograd, javio je večeras RTS.

Nastavak na Danas...

Dvoje državljana Srbije sa kruzera ukrcalo se na let za Evropu: Bračni par na putu za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 10:18

Dvoje državljana Srbije se nalazilo u karantinu zbog epidemije koronavirusa (Kovid-19) na kruzeru "Dajmond princes" u japanskoj luci Jokohami...Dvoje državljana Srbije, bračni par Dragan i Svetlana Šević, koji su se nalazili u karantinu na kruzeru u Jokohami, ukrcali su se na let za Evropu, potvrdio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.