Dvoje državljana Srbije pušteni iz karantina, ukrcali se na let za Evropu

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje državljana Srbije pušteni iz karantina, ukrcali se na let za Evropu

Dvoje državljana Srbije, koji su bili u karantinu na kruzeru u Jokohami, ukrcali su se na let za Evropu, potvrdio je ambasador Srbije u Japanu Nenad Glišić.

On je dodao da su ostali, koji su inače članovi posade, uglavnom dobro.

Na brodu, koji je bio u karantinu od 3. februara, bilo je 3.700 putnika iz 50 zemalja, među nijima i 14 državaljana Srbije.

"Dobra vest danas da su pušteni iz karantina, pomogli smo im da odu do aerodroma, čekirali su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i sutra ujutro bi trebalo da stignu u Beograd", rekao je Glišić Tanjugu.

Prema njegovim rečima, ostali državljani Srbije na kruzeru Dajmond prinses su članovi posade i oni su i dalje u karantinu.

Petoro je testirano i rezultati su dobri, troje još čeka rezultate, rekao je Glišić i dodao da su svi uglavnom dobro.

On, međutim, nije mogao da kaže do kada će oni biti u karantinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.