Detalji istrage o pedofiliji u Novom Pazaru: Optuženi za silovanje ćerke je bio član grupe Pedofili stop

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji istrage o pedofiliji u Novom Pazaru: Optuženi za silovanje ćerke je bio član grupe Pedofili stop

Određen mu je pritvor do 30 dana

E.T. koji je uhapšenzbog se*sualnog napastvovanja svoje ćerke (15), predstavljao se na društvenim mrežama kao veliki borac protiv zaustavljanja maloletnika i pedofila.

Detalji otmice u Jagodini: Zašto je mladić pretučen u crkvi Svete Petke i šta je rekao sveštenik?

Naime, on je bio aktivan na grupi Pedofili stop i navodni veliki borac protiv ovakve vrste zlostavljanja maloletnika. On je saslušan u Višem javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, E.T. je u subotu prijavila njegova supruga i majka zlostavljane devčice. Njoj se poverila mlađa ćerka, koja je videla zlostavljanje sestre, nakon čega je izbezumljena žena, zajedno sa majkom i sinom, prijavila manijaka.

-Polcija je zaplenila računar osumnjičenog da bi proverila da li koristio internet u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član grupe Pedofil stop, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje deteta. Čitajući o hapšenjima drugih, trudio se da ne napravi istu grešku i tako da bude razotkriven - kaže jedan od izvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE: Otac monstrum iz Novog Pazara silovao ćerku, a član grupe Pedofili stop!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2017

E. T. (43), koji je uhapšen zbog seksualnog napastvovanja svoje ćerke (15), predstavljao se na društvenim mrežama kao veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika i pedofila

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.