DODIK PORUČUJE:  Komšić da dođe i vidi tradicionalnu uniformu VRS

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK PORUČUJE: " Komšić da dođe i vidi tradicionalnu uniformu VRS"

Predsedavajuci Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je danas hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšica da naredne godine dođe i vidi kako će izgledati proslava Dana Vojske Republike Srpske i kakva je tradicionalna uniforma VRS.

Dodik je istakao da nije lepo da Komšić vređa tradicionalno vojnu uniformu, ali da to govori o njemu, prenosi RTRS, pozivajući se na Srnu.

- Svašta imam da mu kažem o ovome i poručim, ali moram reći niti je gabarit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niti kapacitet niti njega ko šta pita o tim uniformama - rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

Komšić je, gostujući na jednoj sarajevskoj televiziji pitao da li su tradicionalne vojne uniforme Vojske Republike Srpske "šubare i šajkače sa kokardom", te zapretio da će ljudi, koji obuku te uniforme, ostati bez posla, preneo je RTRS.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Komšić da dođe i vidi tradicionalnu uniformu VRS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je danas hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da naredne godine dođe i vidi kako će izgledati proslava Dana Vojske Republike Srpske i kakva je tradicionalna uniforma VRS...Dodik je istakao da nije lepo da Komšić vređa tradicionalno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.