Vendi izbačena iz kuće Velikog brata

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2013, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi izbačena iz kuće Velikog brata

Deseta ukućanka koja je napustila kuću Velikog brata je Vesna Vukelić Vendi.

U kuću je ušla u drugoj nedelji kako bi postavila Vesnu de Vinču i Maju Nikolić na mesta koja im pripadaju. Vesna joj je iste noći utekla, a Maja je prošla sito i rešeto u naredne tri nedelje. Na kraju se pomirila sa svojom ljutom protivnicom i zajedno sa Anetom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Nakovskom formirala "crnu trojku".Njeno učešće ostaće obeleženo:-mirnom taktikom uništenja protivnika-originalnim imenima za ukućane (Tintoreto, džin koji je zapalio seno Miki Mausu)-preslišavanjem Maje Nikolić i Slavka Labovića-promenom odnosa sa Avom KarabatićSutra čitajte intervju sa Vendi na portalu Nadlanu.com.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

SA VENDI BEZ KOČNICA: Istina o stanarma kuće Velikog brata

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2013

Njen ulazak u kuću Velikog brata propraćen je ovacijama. Svima je bilo jasno da je došao kraj vlade i terora Maje Nikolić. Vesna Vukelić Vendi promenila je tok ove sezone popularnog rijalitija i, iznenadila čak i one koji su mislili da je poznaju. Mnogima se rasplet odnosa sa Majom nije dopao,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.