Matić: Potpisan Sprazum sa UAE o validaciji potvrda za vakcinaciju

Izvor: Danas, 12.Maj.2021, 21:49

Matić: Potpisan Sprazum sa UAE o validaciji potvrda za vakcinaciju

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić i ministarka za međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata Rim Al Hašimi potpisale su danas Sporazum između vlada dve zemlje, koji stupa na snagu 15. maja, o tehničkim uslovima i načinima elektronske validacije potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija potpisala sporazum o vakcinama, stupa na snagu 15. maja

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 07:10

Beograd -- Sporazum o uzajamnom priznavanju vakcinacija između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata stupiće na snagu 15. maja...Njime će biti određeni tehnički uslovi i načini elektronske validacije potvrda o tome da je vakcinacija obavljena...Sporazum su juče potpisale ministarka trgovine, turizma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.