Izvor: RTS, 11.Sep.2020, 17:46

Vučić razgovarao sa Netanjahuom, potvrđeno prijateljstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je imao odličan telefonski razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u kojem je potvrđeno prijateljstvo dve zemlje.
"U razgovoru je potvrđeno prijateljstvo između srpskog i jevrejskog naroda, između Srbije i Izraela, naveo je Vučić u objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Vučić ističe da je moguća skora poseta Jerusalimu i jačanje saradnje na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nivoima.
Benjamin Netanjahu je posle potpisivanja sporazuma u Vašingtonu zahvalio predsedniku Vučiću na odluci da se ambasada Srbije prebaci u Jerusalim. 
Vučić je sinoć na RTS-u rekao da će Srbija do kraja meseca otvoriti privrednu kancelariju u Jerusalimu i naveo je da takvu kancelariju imaju mnoge zemlje, poput Češke i Mađarske.
Inače, predsednik Vučić je posle sporazuma iz Vašingtona imao razgovore sa brojnim državnicima i ambasadorima. 
Razgovarao je s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali i sa kineskom ambasadorkom u Srbiji Čen Bo. 
Danas je imao sastanak sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Netanjahuom: Potvrđeno prijateljstvo Srbije i Izraela

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2020

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je imao odličan telefonski razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u kojem je potvrđeno prijateljstvo dvije zemlje i dva naroda, te najavio posjetu Jerusalimu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić o razgovoru s Netanjahuom: Potvrdjeno prijateljstvo Srbije i Izraela

Izvor: Beta, 11.Sep.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u njegovom današnjem telefonskom razgovoru s premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom potvrdjeno prijateljstvo srpskog i jevrejskog naroda i dve države."Odličan telefonski razgovor sa premijerom Benjaminom Netanjahuom. Potvrdjeno je prijateljstvo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.